Stop.

Het is soms moeilijk om te stoppen. Een pauze nemen van alles waar je druk mee bent. Je blijft doorgaan, terwijl je zo vaak zegt dat je behoefte hebt aan rust. Maar als je jouw lijf even laat stoppen met bewegen, dan valt op wat er allemaal beweegt bij jou van binnen. Dat kunnen gedachten zijn die door je hoofd razen, een gevoel van verdriet, onrust of misschien wel een diepe zucht. Eenzaamheid is er ook zo een. Veel mensen zijn bang voor wat ze kunnen tegenkomen als ze stoppen met rennen. En omdat we onszelf het liefst willen behoeden voor ‘nare gevoelens’, lopen we hier het liefst van weg. 

Alleen los je hiermee een gevoel niet op. Sterker nog; als jij zelf niet de de keuze maakt om zo nu en dan stil te staan, dan kiest je lijf er uiteindelijk voor om dit voor jou te beslissen met misschien wel een burn-out tot gevolg.

Hoe zou het zijn als je even de tijd en rust neemt om te ontdekken wie jij ook alweer bent? Zonder alle afleidingen om je heen.

Met haptotherapie sta je bewust stil bij wat je voelt, wat er in jou leeft, wat jou beweegt. Deze ruimte heb je nodig om te groeien, als je ergens beter in wil worden of te ontdekken waar je toe in staat bent.

Wil je een afspraak maken of meer informatie over haptotherapie, dan kun je mij bellen op 06-54633309 of mailen naar info@madelonkoers.nl. 

#haptotherapie #stop #burn-out #ruimte #tijd #rust #voelen